Τεχνικό Γραφείο

20141006_085209

20141006_084430

Σύντομο Ιστορικό

Η Αθηνά Σαββίδου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του ΤΕΕ από το 1993.

Εργάζεται από το 1993 ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο εκπόνηση Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών (μελέτες ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης, θερμομόνωσης, φυσικού αερίου, ανυψωτικών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κλιματισμού, ψύξης, πυρασφάλειας), έκδοση αδειών εγκατάστασης, και λειτουργίας βιοτεχνικών και επαγγελματικών χώρων.

Συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις ως τεχνικός σύμβουλος και τεχνικός ασφαλείας.

Το 2006 ξεκινά συνεργασία με τον Πολιτικό Μηχανικό Νικόλαο Καϊλίδη ιδιοκτήτη κατασκευαστικής Open Plan και ιδρύουν την εταιρεία Α. Σαββίδου & ΣΙΑ ΕΕ.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών για βιομηχανικά κτίρια, εμπορικές αποθήκες, καταστήματα και γενικά επαγγελματικούς χώρους καθώς και την κατασκευή των έργων αυτών.

Η εταιρεία διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με όλες τις ειδικότητες των μηχανικών καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες μηχανικούς (Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους κ.α.) για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής των τεχνικών έργων γενικά.

Η εταιρεία Αθηνά Σαββίδου & Συνεργάτες δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών 27 συνεχόμενα χρόνια.

Στελέχωση Εταιρίας

Αθηνά Σαββίδου

Διπλ. Μηχ/γος - Ηλεκτ/γος Μηχανικός Α.Π.Θ.

Καϊλίδης Α. Νικόλαος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.

Τμήμα Εκπόνησης Μελετών Επαγγελματικού Κινδύνου, Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Τμήμα Αδειών Λειτουργίας Βιομηχανιών, Συνεργείων, Κέντρων Αποθήκευσης & Διανομής, Καταστημάτων & Εκπαιδευτηρίων

Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, Η/Μ Μελετών

Τμήμα Μελετών Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Πυρασφάλειας

Εκτός των παραπάνω μηχανικών το γραφείο διαθέτει τη δυνατότητα συνεργασίας και με άλλους εξωτερικούς συνεργάτες για την αποδοτικότερη και έγκαιρη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του.